Komplett-sjefen går av

Komplett-sjefen går av

Eric Sandtrø forlater Komplett og er ikke lenger med i selskapet etter fusjonen med Torp Computing Group.

Komplett og Torp Computing Group kunngjorde i dag den nye ledelsen i en børsmelding. Et navn mangler, det til Eric Sandtrø. Sandtrø var med på å starte opp Komplett for 16 år siden.

Sandtrø har vært i ledelsen av Norek og Komplett i 16 år. Han startet opp Norek i 1991, lanserte nettbutikken Komplett i 1996 og slo sammen selskapene i 1998.

LES OGSÅ: Vemodig Sandtrø forlater barnet sitt

Sandtrø ønsker ifølge børsmeldingen å benytte fusjonen til å trekke seg tilbake fra den daglige driften. Han vil fremover stå til disposisjon for selskapets nye ledelse. Sandtrø har de siste 8 årene vært konsernsjef.

- Eric informerte meg for en stund siden om dette, så vi var klar over dette. Han har jobbet her i 16 år, og ønsker rett og slett å bruke muligheten til å jobbe med andre ting i livet sitt. Det har overhodet ikke vært noen press innenfra på ham, sier Bengt Thuresson, styreleder i selskapet, til Computerworld.

- Solid team

Ole Vinje blir konsernsjef for det fusjonerte selskapet. Han har siden år 2000 vært konsernsjef i Torp Computing Group.

- Når Eric nå har tatt dette valget, synes jeg at vi kan være svært fornøyd med ledelsen vi har fått. Det er et meget solid team. Vi har også fått en en dyktig kar som Ole Vinje som daglig leder, sier Thureson.

LES OGSÅ KANALBLOGGEN: Vel blåst, Sandtrø!

Ole Vinje (48) har siden år 2000 vært konsernsjef i TCG. Vinje som er utdannet Handelsøkonom fra Handelsakademiet i Oslo, har 24 års erfaring fra IT-bransjen og har innehatt en rekke ledende stillinger. Han har bakgrunn fra IBM, Lantec, Ark/Getronics og Itegra.

Konsernledergruppen i det fusjonerte selskapet vil være:

Ole Vinje, konsernsjef (CEO)
Gyrid Skalleberg, finansdirektør (CFO/IR)
Pål Vindegg, logistikkdirektør
Trond Christensen, økonomidirektør
Frank Wirum, IT- og utviklingsdirektør
Ingebjørg Tollnes, markedsdirektør
Lars Seeberg, adm. direktør
TCG Anton Hagberg, adm. direktør
Komplett Norge Ole Sauar, adm. direktør
Komplett Sverige/Danmark
Vincent Hoogduijn, adm. direktør Komplett Western Europe

Les om:

IT-Karriere