Langedrag ny sjef i Brother Norge

Langedrag ny sjef i Brother Norge

Geir Langedrag overtar i Norge, og Brother starter nytt nordisk selskap.

I dag forlater Langedrag sin stilling som salgs- og markedsdirektør for å ivareta den daglige ledelsen i Brother Norge.

- I tillegg til å fortsatt ha stort fokus på salg og marked vil jeg få ansvar for alle oppgaver i Brother Norge som inkluderer administrative oppgaver rundt økonomi, it, service og logistikk. Samtidig blir det jo oppfølging av personalet i Norge. I tillegg til dette blir det også arbeid opp mot Brother Nordic hvor vi har en del oppgaver vi jobber felles med, sier han til It-bransjen.

- Spennende

Langedrag tidligere jobbet med butikk i over ti år og i bedriftsmarkedet via grossist. De siste årene har han jobbet som leverandør i Brother.

- Jeg har en bra bakgrunn, som jeg tror vil passe godt for denne jobben, sier han, og ser frem til en overordnet rolle som kan styre mot målsetninger på en litt annen måte.

- Jeg er takknemlig for å få denne muligheten, sier Langedrag.

Brother Nordic

Brother Norge er en filial av nyskapningen Brother Nordic, et selskap skriverprodusenten har stiftet i dag for å samle sine nordiske aktiviteter.

Distribusjonen skjer i dag på tvers av de nordiske landegrensene gjennom store kjeder og samarbeidspartnere som kjøper inn på nordisk plan, derfor vil selskapet ta konsekvensen av denne utviklingen.

- Brother ser på Norden som et marked på samme måte som mange andre produsenter gjør. Fordelen er at både vi og kundene merker synnergieffekt av at vi utnytter ressursene i Norden og jobber mot de samme målene. Tidligere har hvert land hatt ulike strategier og jobbet med de samme oppgavene på mange ulike områder, sier Langedrag.

Hovedkontor i Danmark

Brother Nordic vil få hovedkontor i Ishøj nær København, hvor Niels Clausen, mangeårig administrerende direktør for Brother Danmark tar ledelsen.

- Kontorene i Norge, Sverige og Finland beholdes som i dag og oppfølgingen mot kundene i hvert land vil bli som før, sier Langedrag.

Les om:

IT-Karriere