Lanserer unike Cisco-kurs

Lanserer unike Cisco-kurs

eCademy åpner kurslab, og frister med unik kombinasjon av nettkurs og lab til markedets laveste pris.

eCademy har drevet med nettbaserte sertifiseringskurs for blant annet Cisco i en årrekke. Nå har de bygd opp en kurslab på Ensjø i Oslo. Fra midten av mars skal eCademy tilby kundene en unik kombinasjon av nettbasert og labundervisning.

- Det er to typer Cisco sertifiseringskurs som tilbys i markedet. Det ene er selvstudiekurs på nett, det andre er fem-dagers intensivkurs. De fleste består ikke intensivkursene. Det blir rett og slett for mye for folk å lære seg 600-700 sider med tungt fagstoff på bare fem dager, sier Thomas Schibbye, daglig leder i eCademy til PC World Norge.

Lengre kursperiode

Han mener disse intensivkursene forutsetter at de påmeldte har mer kunnskap enn de faktisk har. eCademy går nå inn i markedet for labkurs, men satser på å kombinere lab med nettbasert undervisning, og strekke kursene over en lengre periode. Schibbye sier han er overrasket over at ikke de andre kursaktørene har et lignende tilbud.

- Ved å strekke kurset over fire uker gir vi folk mulighet til å absorbere den fagkunnskapen de trenger. Antall timer i lab tilpasses hva som er hensiktsmessig for det aktuelle Cisco-kurset, slik at for eksempel de enkleste sertifiseringene krever mindre labtid enn de mer avanserte, sier Schibbye.

Antall timer i lab varierer fra to til seks dager. På nettsamlingene får deltakerne toveis lyd og bilde med instruktør, og kan kommunisere med de andre kursdeltakerne. Dersom man ikke er tilstede under en undervisningstime på nett, kan man se den på video i ettertid.

- For de vanskeligste Cisco-kursene starter vi med tre dager i lab, deretter er det flere nettsamlinger, før vi avslutter med ytterligere tre dager i lab, sier Schibbye.

- Lavere pris

eCademy skal ligge lavere i pris på sine kombinerte nett- og labkurs enn konkurrerende labkurs for Cisco-sertifiseringer. - Vi tar 16.000 for et sertifiseringskurs som ellers ligger på 21.000, mens vi tar 20.000 for avanserte sertifiseringskurs som andre tar 27.000 for, hevder Schibbye.

Les om: