Lederskifte i SAS Institute

Lederskifte i SAS Institute

Frank Møllerop går av, og Nils Stangnes blir ny administrerende direktør i SAS Institute.

Nåværende leder i SAS Institute, Frank Møllerop, har i den siste tiden ledet arbeidet med å etablere en global forretningsenhet for olje- og gassmarkedet. Denne enheten har vært operativ siden 1. mars 2008, samtidig med at Møllerop også har hatt ansvaret for ledelsen av SAS Institute.

- Disse rollene lar seg ikke kombinere over tid, og jeg har derfor valgt å tre ut av rollen som administrerende direktør i Norge, for å kunne fokusere fullt på vår nye globale olje- og gassenhet, sier Frank Møllerop i en pressemelding.

Ny leder i Norge

Mikael Hagström, Executive Vice President, EMEA and Asia Pacific, har i dag utnevnt salgsdirektør Nils Stangnes, som ny administrerende direktør for SAS Institute med virkning fra august. Nils Stangnes har hatt rollen som salgsdirektør i SAS Institute AS de siste 6 årene.

- Vi har levert en imponerende vekst de siste seks årene og jeg vil benytte anledningen til å takke Frank for hans sterke engasjement og lederskap i denne perioden, og ønsker Frank lykke til med sine nye utfordringer med den nye forretningsenheten, sier Nils Stangnes.

Les om:

IT-Karriere