Løvstad ny Sogeti-sjef

Løvstad ny Sogeti-sjef

Morten Løvstad overtar den norske delen av Capgemini-selskapet Sogeti.

Sogeti Norge, et heleid datterselskap innen Capgemini-gruppen, vil nå bli ledet av Morten Løvstad (49).

Løvstad har over 25 års erfaring fra it-bransjen hvor han siden 1983 har vært aktiv i ulike salg og lederstillinger. Han har vært ansatt i Capgemini-gruppen siden 1999.

Løvstad er økonom og kommer nå fra stillingen som salg- og markedsdirektør i Sogeti, og har vært med på å etablere og bygge opp Sogeti Norge siden starten i 2007.

Sogeti Norge har spesialisert seg på konsulenttjenester innen test og CIO Services og har i dag 50 ansatte.

Løvstad tiltrer stillingen med umiddelbar virkning og etterfølger Sogetis tidligere administrerende direktør Ola Furu, som blir ny sjef i Capgemini.

Tester

- Test er allerede et av de hurtigst voksene tjenesteområdet innen it i dag. Jeg ser frem til å bidra til en lønnsom vekst i Sogeti, sier Morten Løvstad i en pressemelding.

Nærmere 3000 av de 20 000 ansatte innen Sogetikonsernet er eksperter på test. Under ledelse av Morten Løvstad utvides nå selskapets satsning i Norge.

- På bare to år har vi skaffet oss et 30-talls kunder blant Norges 200 største selskaper og organisasjoner. Vi har i dag en lønnsom virksomhet i sterk vekst, finanskrisen til tross. Innen tre år er vi 150 ansatte i Norge, spår Løvstad.

Les om: