Lyd- og bildesjefer i CBK

Lyd- og bildesjefer i CBK

Svein Erik Torgersen og Joakim Arntsen skal bygge opp et dedikert lyd- og bilde-team i CBK Distribusjon.

CBK nyter kraftig vekst innen kategorien lyd og bilde. For å rigge for ytterligere vekst har selskapet ansatt to nye ressurspersoner for å bygge et dedikert lyd- og bilde-team.

Svein Erik Torgersen er ansatt som kategorisjef Lyd/Bilde i DBK Distribusjon. Torgersen har 25 års fartstid i bransjen, og kommer til selskapet fra Leteng, der han jobbet i underkant av fire år.

- Jeg ser frem til å være med å bygge lyd- og bilde-kategorien hos CBK Distribusjon. Med CBKs unike miks produkter og deres kundebase, skal vi de kommende årene ta betydelige markedsandeler i nye og eksisterende markeder, sier Torgersen i en melding.

Joakim Arntsen er ansatt som produktsjef for Lyd/Bilde i CBK-distribusjon. Arntsen er nyutdannet ved Høgskolen i Gjøvik, og har før dette jobbet i Elkjøp-systemet i ni år.

- Lyd- og bilde- kategorien er et interesssant segment, med stort potensiale i møterom, samhandligsrom og Digital Signage. Jeg ser frem til å være med å optimalisere CBKs produktporteføjle, sier den nye lyd-sjefen.

Kjenner du noen som har byttet jobb? Tips oss!

Les om:

IT-Karriere