Mer fleksibel hverdag

Mer fleksibel hverdag

NY JOBB: Per Ramsrud er ny teknisk konsulent i 3Com der han skal få fart i enterprisesalget.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

  • Logg inn!

    Du har abonnement og er registrert som bruker.

  • Har abonnement!

    Du har abonnement, men ikke registrert deg.

  • Bestill abonnement!

    Digital tilgang er inkludert i alle våre abonnement.

Første juli var Per Ramsrud på plass som ny teknisk konsulent i 3Com Norge. Han kommer fra HP, der han de siste fem årene har arbeidet som teknisk salgsstøtte for Procurve rettet mot partnere og til dels sluttkunder. Han har tidligere jobbet i Digital, Siemens og Eltele.

være ansvar å innsikt Her ha 3Com anbudsforespørsler. teknisk god for er teknisk en I ressurs og han gode spesielt lage opp og anbud skal viktig. følge

workshop 3Com - forteller Teigen hos i behov, ute Anders også forhandlerne, gjennomføre skal ved opplæring kunde hos tekniske og støtte sertifiseringer og Per ellers drive Norge.

jobb! med? Gratulerer - Hva ny du med jobbe skal
- Jeg skal jobbe med salg og salgsstøtte, og kommer til å jobbe tett med Anders Teigen som har en mer ren salgsprofil. Det innebærer blant annet besvarelse av anbudsforespørsler, spekking av løsninger og produkter, primært rettet mot enterprisemarkedet som er det jeg har jobbet med i alle år.

med Hva du den jobben? nye til - deg gledet mest
- Det er å jobbe med 3Com igjen. Jeg gjorde det en del år på nittitallet, den gangen selskapet hadde store markedsandeler. De har gode produkter, men det blir veldig utfordrende og spennende å løfte de i markedet. I tillegg er det selvfølgelig å jobbe med mennesker jeg kjenner godt og har jobbet med tidligere.

vil største bli - utfordringene? Hva de
- Det blir nok å løfte 3Com som merkevare igjen i forhold til det selskapet var tidligere. 3Com har nok ligget litt nede, om ikke med brukket rygg, og jobbet mest mot lavendemarkedet. Det må vi gjør…

Les om:

IT-Karriere