Michael Jacobs ny Microsoft-sjef

Michael Jacobs ny Microsoft-sjef

Hege Skryseth slutter i selskapet, som taes over av Dell-sjefen.

Hege Skryseth skal slutte som administrerende direktør i Microsoft Norge.

Det er Dell Norges administrerende direktør Michael Jacobs som tar over, skriver Microsoft i en pressemelding. Han starter 1. september.

- Det er med stor glede jeg har sagt ja til stillingen som administrerende direktør for Microsoft i Norge, sier Jacobs. Microsoft er verdensledende på software og har nå også tatt en ledende posisjon som et selskap for produkter og tjenester. Å være med på den reisen er en mulighet jeg synes er veldig spennende, sier han.

- Jeg har hatt 11 fantastiske år i Dell. Jeg kommer til å fortsette et tett samarbeid med kunder og partnere for å bidra til at de utvikler seg og lykkes forretningsmessig. Jeg vet dessuten at jeg kommer til å arbeide sammen med et fantastisk team hos Microsoft i Norge, det er ikke alle forunt å få anledning til å lede Norges beste arbeidsplass!

Jacobs har også bakgrunn fra Oracle og har erfaring fra Telenor.

Skryseth blir forretningsutvikler i Kongsberg Gruppen. Hun ble ansatt i Microsoft i 2009, etter Knut Morten Aasrud. Skryseth kom da fra stillingen som administrerende direktør i Geodata.

Hos Dell fikk personalet vite om sjefsskiftet i 9-tiden i dag. Prosessen med å finne en etterfølger etter ham starter nå, ifølge Hans Seime.

Les om:

IT-Karriere