Mikalsen blir ballgutt

Mikalsen blir ballgutt

Per Mikalsen slutter som direktør i Ergogroup for å bli sjef for all kommersiell satsing i Rosenborg.

Per N. Mikalsen (45) går av som direktør for regionale tjenester i Ergogroup. Han går til stillingen som kommersiell sjef i Rosenborg fotballklubb.

Mikalsen har vært i Ergogroup siden desember 2000, og ser tilbake på en flott tid i Ergogroup.

- Det har vært en fantastisk tid med mye vekst, hvor jeg har vært med å gjøre Ergogroup markedsledende innen smb-segmentet. Når jeg nå går til kommersiell sjef for Rosenborg, er det fremdeles veldig markedsrettet, noe jeg har holdt på med hele livet, sier Mikalsen.

- Samtidig som jeg går til en spennende, ny jobb, blir det litt vemodig å forlate Ergogroup. Det er en fantastisk gjeng. Et usedvanlig godt miljø med stor fagkompetanse i de enhetene jeg har ledet.

Trist

Mikalsen har tidligere blant annet jobbet som seniorrådgiver i Mercuri Urval og har hatt ulike stillinger i Orkla-konsernet. Han er utdannet diplom markedsøkonom fra Norges Markedshøyskole (nå BI).

Administrerende direktør Terje Mjøs syns det er leit at han mister en så markedsrettet fyr som Mikalsen.

- Det er trist for oss at Per slutter. Han har vært en viktig deltaker i vår regionale ekspansjon i Norge. Nå går vi i gang med en ekstern og intern rekrutteringsprosess. Utfordringen blir å finne noen med samme pågangsmot som Per har vist. Det skal vi nok klare, fordi det er en svært spennende stilling, sier Mjøs.

Mjøs ønsker at etterfølgeren skal være like markedsorientert som det Mikalsen har vært.

Per Mikalsen gleder seg til å begynne i Rosenborg, noe som skjer senest 1. februar 2009. For trønderen kommer han nå "hjem" til klubben. Dét er Mjøs faktisk glad for.

- Det er bedre at Per går til Rosenborg, enn til en konkurrent, ler han.

Les om:

IT-Karriere