Morten Thorkildsen blir DND-styreleder

Morten Thorkildsen blir DND-styreleder

Det er nå bekreftet at IBM-sjefen blir ny styreleder i Dataforeningen.

På fredag ble Morten Thorkildsen, administrerende direktør i IBM, enstemmig valgt til styreleder i Dataforeningen (DND). Computerworld har tidligere skrevet at Thorkildsen skulle overta vervet, men Thorkildsen var ikke da tilgjengelig for kommentar.

- Jeg takker for tilliten og er stolt av å bli valgt som styreleder i en så stor og viktig institusjon som Dataforeningen er i det norske samfunnet sier han nå i en pressemelding.

Han peker på at foreningen har spilt en viktig rolle i norsk IT-historie og at den er sentral når det gjelder kunnskapsspredning og utvikling av faglige nettverk.

- Dette blir enda viktigere fremover og det er mange viktige saker vi i DND må og kan jobbe med. Vi skal skape relevante møteplasser og gjennom stimuli av brukere og IT-miljøer skape nye ideer og rom for spennende løsninger, sier Thorkildsen.

- Gjennom innovasjon kan vi skape konkurransekraft, og vårt nettverk skal gi samhandling og innhold som opptar medlemmene våre. Ved å tilfredsstille dette behovet vil vi gi ytterligere konkurransefordeler for norske virksomheter, privat og offentlig. Jeg tar med meg min ballast fra 24 år i IBM og vil ha økt fokus på utvikling av foreningen. Jeg ser frem til å ta fatt på oppgavene og jobbe med sentralstyret og alle medlemmene i Dataforeningen. Takk for tilliten!, avslutter han.

Les om:

IT-Karriere