Nå er Killengreen Difi-sjef

Nå er Killengreen Difi-sjef

Oslos gamle politisjef Ingelin Killengreen startet i går som midlertidig direktør for Difi.

Mens Difi jakter på ny fast direktør er Ingelin Killengreen på plass som midlertidig direktør.

Hun kommer fra stillingen som Departementsråd i Fornyings- og administrasjonsdepartementet (FAD), som fra nyttår vil være en del av det nye Kommunal- og moderniseringsdepartementet.

- Difi utvikler offentlig sektor og bidrar med viktige oppgaver når det gjelder digitalisering, anskaffelser, ledelse og organisering. Det er mange dyktige fageksperter her med en kompetanse som er etterspurt. Forvaltningsutvikling er et området jeg brenner for, og jeg ser frem til å ta fatt på gjennomgangen, sier Ingelin Killengreen, direktør i Difi.

Regjeringen ønsker forøvrig å foreta en gjennomgang av Difi for blant annet å vurdere fremtidig organisering, kompetansebehov, oppgaveløsning og måloppnåelse.

- Difi har ikke vært evaluert siden opprettelsen i 2008, så det er dags for å gjøre en vurdering av hvordan man har lykkes, men samtidig er det snakk om mye mer. Mandatet jeg har fått sier at vi skal skreddersy Difi for den omfattende moderniseringen som skal gjennomføres i forvaltningen og i kommunene, avslutter Killengreen.

Kjenner du noen som har byttet jobb? Tips oss!

IT-Karriere