Nauste fra CSC til Software Innovation

Nauste fra CSC til Software Innovation

Administrerende direktør Per Kristian Nauste i CSC er ansatt som divisjonsdirektør i Software Innovation.

Software Innovation har ansatt nye ledere for applikasjonsenheten og konsulentenheten i Norge. Med dette styrker Software Innovation selskapets ledelse med tung bransjeerfaring.

Per Kristian Nauste (45) er ansatt som divisjonsdirektør og ny leder av applikasjonsenheten, mens Kim Petersen (42) er ansatt som divisjonsdirektør og ny leder av konsulentenheten - begge i den norske virksomheten.

- Vi er svært fornøyde med å få disse to toppfolk med på laget. Begge har betydelig ledererfaring fra tunge bransjeaktører, og vil utvilsomt bidra i å videreutvikle Software Innovations posisjon som et av de ledende IT-miljøene i Norden, sier Frode Haugli, konsernsjef i Software Innovation, i en pressemelding.

Adm.dir. i CSC

Per Kristian Nauste har bakgrunn som administrerende direktør for CSC Solutions i Norge, og har også sittet i selskapets nordiske ledergruppe. Tidligere har Nauste vært 13 år i Scandinavian IT Group, tidligere Scandinavian Airlines Data Group, hvor han har hatt ulike lederstillinger.

- Jeg ser frem til å ta aktiv del i utviklingen av Software Innovations applikasjonsenhet og jobbe for å videreutvikle selskapets posisjon som en ledende nordisk aktør innen informasjons- og dokumentstyring, sier Nauste.

Kim Petersen er ansatt som divisjonsdirektør og ny leder av konsulentenheten i Norge. Han har jobbet 16 år i Accenture, de siste årene som partner i selskapet. Petersen har lang erfaring med salg, planlegging og gjennomføring av prosjekter og endringsprosesser i Norge og utlandet.

- Det blir en svært spennende utfordring å lede et av Norges ledende konsulentmiljøer. Jeg har sterk interesse for å jobbe med utforming og gjennomføring av IKT-strategier i større organisasjoner, noe som vil være en sentral del av jobben som leder av Software Innovations konsulentenhet, sier Petersen.

Les om:

IT-Karriere