Norsk nordisk toppsjef i Orange

Norsk nordisk toppsjef i Orange

Lars J. Sørbo avanserer til stillingen som nordisk direktør i Orange Business Services.

Sørbo blir med dette ansvarlig for selskapets virksomhet i Norden og Baltikum, med 160 ansatte fordelt på 12 kontorer i Danmark, Finland, Island, Norge, Sverige og de baltiske statene. Orange Business Services er France Telecoms virksomhet rettet mot det globale bedriftsmarkedet.

Lars J. Sørbo har jobbet i Orange Business Services i sju år og rykker opp fra stillingen som salgsdirektør for Norden. Sørbo kom til Orange i 2002 fra en ledende stilling i Autonomy Nordic og har før det jobbet med salg og markedsføring i Merkantildata og i Norsk Eksportråd.

- Kundene våre er store internasjonale selskaper og organisasjoner innenfor blant annet industri, energi, transport og olje. Med verdens største IP-nettverk og lokal tilstedeværelse i alle verdenshjørner, er vår styrke at vi kan drifte globale data- og telenettverk trygt og forutsigbart. Vi har lang erfaring med tunge distribuerte løsninger og har gjennom flere år på rad oppnådd høyest kundetilfredshet av alle vi konkurrerer med, sier Lars J. Sørbo.

Har du eller noen andre byttet jobb? Send en epost til IT-Bransjen!

Les om: