Ny administrerende direktør i Sogeti

Ny administrerende direktør i Sogeti

Morten Løvstad rykker opp til administrerende direktør i Sogeti.

Sogetikonsernet har utnevnt Morten Løvstad, tidligere Salgs- og Markedsdirektør hos Sogeti i Norge, til ny administrerende direktør for den norske virksomheten. I en pressemelding fra selskapet står det at Morten tiltrer stillingen med umiddelbar virkning og etterfølger Ola Furu som blir administrerende direktør i Capgemini Norge.

Sogeti Norge AS er et heleid datterselskap innen Capgemini-gruppen og vil nå bli ledet av Morten Løvstad (49).  Løvstad har over 25 års erfaring fra it-bransjen hvor han siden 1983 har vært aktiv i ulike salg- og lederstillinger. Han har vært ansatt i Capgemini-gruppen siden 1999. Løvstad er økonom og kommer fra stillingen som Salg- og markedsdirektør i Sogeti. Han har vært med på å etablere og bygge opp Sogeti siden starten i 2007. 

Sogeti Norge har spesialisert seg på konsulenttjenester innen Test og CIO Services og har i dag 50 ansatte. Under ledelse av Morten Løvstad utvides nå selskapets satsning i Norge. 

- Vi har i dag en lønnsom virksomhet i sterk vekst, finanskrisen til tross. Målsetningen fremover er fortsatt vekst.  For å øke salgstrykket kommer vi nå til å forsterke salgsavdelingen. Ettersom våre erfarne medarbeidere er veldig ettertraktet i markedet har vi også behov for flere erfarne testere og testledere. Innen tre år er vi 150 ansatte i Norge, sier Løvstad i pressemeldingen.

LES OGSÅ: Sjefsbytte i Capgemini Norge