Ny Canon-sjef i Trondheim

Ny Canon-sjef i Trondheim

Øystein Helland er ansatt som ny leder for Canon Business Center (CBC) i Trondheim og Ålesund.

Etter 11 år i Canon og flere ulike stillinger i selskapet tiltrer Øystein Helland (34) stillingen som leder for Canon Business Center (CBC) i Trondheim og Ålesund.

I den nye stillingen vil han ha ansvar for 24 medarbeidere innen salg og service. I tillegg til en rekke nye oppgaver vil han også være ansvarlig for å videreføre Canon Business Centers satsing på proff print i Trondheims-området.

- Jeg har vært i Canon i mange år og trives veldig godt med både medarbeidere og den særegne vinnerkulturen i selskapet. Hardt arbeid, lojalitet og dedikasjon blir verdsatt av ledelsen i Canon, og det betyr mye at man som medarbeider har mulighet til å bli løftet frem i nye stillinger med spennende utfordringer, sier Helland i en pressemelding.

- Det er veldig hyggelig å kunne gratulere Øystein med den nye stillingen som leder for CBC Trondheim. Øystein har hatt en lang og bred karriere i Canon, og han har jobbet med alt fra salg til forretningsutvikling. Med denne brede erfaringen, i tillegg til kjennskap til både kulturen, markedsposisjonering og resultater, er han godt egnet for de utfordringene denne stillingen bringer med seg, sier Kim Henriksen, leder for Canon Business Centre i Norge.

Les om: