Ny devops-sjef i CA Tehnologies

Ny devops-sjef i CA Tehnologies

Kim R. Knudsen er nyansatt Key Account manager i CA Technologies.

CA Technologies har ansatt Kim R. Knudsen som ny Key Account Manager. Han får ansvar for løsninger som samler utviklere og driftere av programvare.

Knudsen har jobbet i it-bransjen i snart 20 år. Han startet som trainee i HP hvor han jobbet med markedsføring av spesifikke produktområder og løsningssalg mot dedikerte markedssegmenter. Han har også jobbet 11 år med løsningssalg i Symantec.

- CA Technologies er på mange måter et helt nytt selskap. Endringen har vært enorm og vi har mye nytt å tilføre virksomheter som skal tilpasse seg den nye dynamiske økonomien, sier Knudsen.

Hos CA får han ansvar for markedsområdet devops, metode for strukturert samkjøring mellom drift og utvikling.

- Devops har eksistert i mange år, men det er først nylig vi har fått gode nok verktøy som alle it-eksperter kan ta i bruk. Fordelene er at utvikling gjøres smartere, mer tidseffektivt og automatisert. Jeg tror vi har gode forutsetninger for å lykkes i det norske markedet, og målet er å bli den ledende løsningsleverandøren innen to år, mener Knudsen.

Norgessjef i CA Technologies, Geir Christensen, forklarer at devops et av selskapets viktigste satsningsområder for tiden.

- Vi har i lang tid søkt etter den rette kandidaten til å lede dette markedssegmentet for oss. Med Knudsen får vi en svært kompetent løsningsselger med bred innsikt i teknologi. Han vil tilføre våre partnere og våre kunder stor verdi, sier Christensen.

Kjenner du noen som har byttet jobb? Tips oss!

Les om: