Ny direktør for Fujitsu Norge

Ny direktør for Fujitsu Norge

Kjell-Erik Tenold blir ny administrerende direktør i Fujitsu Norge.

Kjell-Erik Tenold (49) er i dag ansatt som administrerende direktør i Fujitsu Norge. Han kommer fra stilling som konserndirektør i Software Innovation og har mange års erfaring fra IT- og telekombransjen, blant annet fra Telenor og Cisco. Kjell-Erik Tenold tiltrer sin nye stilling 16. november.

Fujitsu Norge ble etablert 1. april 2009 da Fujitsu overtok Fujitsu Siemens Computers. Fujitsu Norge rapporterer til Fujitsu Nordic, en av Fujitsus åtte globale regioner med om lag 4500 ansatte.

Fram til nå har danske Lars Wørzner vært den formelle lederen av den norske virksomheten, mens Jan Egil Rydningen har norrgessjef og hatt ansvaret for den daglige ledelsen av norgesavdelingen. Rydningen vil nå ha ansvaret for Fujitsus tjenester eller Fujitsus Services som det heter på godt norsk.

Lang fartstid

– Kjell-Erik Tenold får oppgaven med å gjennomføre den vekststrategien vi nå legger for Fujitsu i Norge, forteller Bengt Engström, konsernsjef i Fujitsu Nordic i en pressemelding.

Kjell-Erik Tenold har tidligere innehatt en rekke nordiske og norske lederposisjoner i Telenor, og var i perioden 1999-2002 administrerende direktør for Cisco Norge. Kjell-Erik Tenold overtar stillingen som administrerende direktør etter Lars Wørzner, som midlertidig har fylt denne rollen i Fujitsu Norge i tillegg til å være Nordisk Direktør i Fujitsu Technology Solutions.

– Min ambisjon er, sammen med et engasjert og entusiastisk team, å sørge for at Fujitsu tar steget opp til sin rettmessige posisjon blant verdens aller største og beste IKT-aktører, forteller Tenold i pressemeldingen.

Har du eller noen andre byttet jobb? Send en epost til IT-Bransjen!

Les om: