Ny direktør i Intelecom Group

Ny direktør i Intelecom Group

Torkel Engeness tiltrer lederjobben i september, og ser internasjonale vekstmuligheter.

Intelecom Group AS har ansatt Torkel Engeness (39) som ny administrerende direktør. Selskapet leverer kundekommunikasjon i telecom-bransjen, og styreformann Amund Skarhold mener Engeness er godt skikket til jobben.

- Torkel Engeness har med sin bakgrunn forståelse for telecombransjen, koblet med lang teknologisk, kommersiell og strategisk erfaring. Jeg er svært glad for at han tar på seg jobben å lede Intelecom videre, sier Skarhold i en pressemelding.

Russisk erfaring

Engeness har bred erfaring etter 15 år i it-bransjen, og har blant annet jobbet med strategisk og operasjonell ledelse i inn- og utland. Han har vært ansatt som direktør i flere store russiske selskaper, og kommer sist fra stillingen som stedfortredende direktør i Zurich Insurance Russland.

Engeness trekker frem internasjonale vekstmuligheter og sterk posisjon i hjemmemarkedet som gode utgangspunkt for Intelecoms videre satsning.

- Fantastisk utgangspunkt

- Intelecom opererer innen et av de hurtigst voksende it-segmentene. Med en solid teknologiske plattform, gode partnerrelasjoner og merkantil innsikt har vi et fantastisk utgangspunkt for å ytterligere styrke vår posisjon, sier han.

Engeness, som forøvrig har en doktorgrad i fysikk fra MIT, tiltrer stillingen 12. september.

IT-Karriere