Ny direktør for nytt forretningsområde

Ny direktør for nytt forretningsområde

Carl Edvard Endresen er nyansatt administrerende direktør for Infocare Home Services.

Carl Edvard Endresen er ansatt som administrerende direktør for Infocare sitt nystartede forretningsområde rettet mot sluttbrukere, Home Services.

Endresen til direktør-jobben i Infocare fra McKinsey & Company, hvor han de siste fem årene har vært prosjektleder og rådgiver innen forskjellige bransjer, både i Norge og internasjonalt. Før McKinsey jobbet han som analytiker i Jefferies & Co. i New York.

Hos InfoCare skal endresen bygge opp og lede Home Services, en nysatsning rettet mot sluttbrukere.

- Det å kunne være med på å bygge opp noe trigget meg. Jeg har stor tro på de produktene og tjenestene vi kan tilby, og gleder meg til å bygge opp Infocare Home Services som et eget forretningsområde, sier Endresen.

Infocare Home Services blir en forlenging av B2B-virksomheten som drives i installasjonsservice. Det som er nytt i forhold til tidligere, er at tjenestene som nevnt større grad vil bli rettet mot sluttbrukere, og at kompetansen i selskapet benyttes på nye områder.

Morten Jørgensen, administrerende direktør for Infocare Installasjonsservice og leder for forretningsutvikling, tror nysatsningen er i gode hender hos Endresen.

- Vi ser et stort potensial i å tilby produkter til sluttkunder, noe som er ulikt måten vi tradisjonelt har arbeidet på. Markedet er stort og vi mener Endresen har drivet i seg til å gjøre en god jobb. Han er flink og ambisiøs og det føles veldig godt å få han med på laget, sier Jørgensen.

Endresen tiltrådde i ny stilling 2. januar 2014.

Kjenner du noen som har byttet jobb? Tips oss!

Les om:

IT-Karriere