Ny direktør i Proact

Ny direktør i Proact

Thomas Kronen er ny direktør for strategi og forretningsutvikling i Proact.

Thomas Kronen er utnevnt til direktør for strategi og forretningsutvikling i Proact. Her får han ansvar for alt salg fordelt på fire kontor, i tillegg til at produktsjefer, presales og logistikk rapporterer inn til han. Han er også del av den europeiske salgsledergruppen.

Kronen ble ansatt i Proact i 2011 som salgssjef og forfremmet til salgsdirektør i 2012. Kronen er utdannet diplommarkedsfører og tar for tiden en spesialisert videreutdanning på masternivå innen ledelse og administrasjon ved universitetet i Uppsala.

Kronen har hatt ulike roller innen salg og ledelse i de største it-virksomhetene i Norge. I it-bransjen har han jobbet hos Ark, Getronics, Merkantildata, Smartnet, Dell, EMC og Atea.

-Thomas Kronen er en svært erfaren selger og dyktig leder som har en stor del av æren for vår fremgang de siste årene. Han er flink til å motivere og lede våre løsningsrådgivere slik at de igjen får de beste forutsetninger og evner til å levere den beste kvaliteten og servicen til våre kunder, sier administrerende direktør i Proact, Eirik Pedersen.

Kjenner du noen som har byttet jobb? Tips oss!

Les om: