Ny fagansvarlig i Primesource

Ny fagansvarlig i Primesource

Bernd Moeske er nyansatt fagansvarlig for virksomhetsarkitektur i Primesource.

Bernd Moeske er ansatt som fagansvarlig for virksomhetsarkitektur (Enterprise Architecture) i Primesource og får ansvar med å lede selskapets utvikling på området.

- Med Bernd på laget har vi fått en meget erfaren og praktisk rettet EA-ressurs, som vil være sentral i den videre utviklingen av området. Videre vil hans praktiske erfaring tilføre stor verdi til våre kunder, sier Nils Hembre, it-direktør i Primesource.

Moeske har lang internasjonal erfaring innen it-strategi, governance, virksomhets-, forretnings- og it-arkitektur, systemutvikling, teamledelse og forretningsutvikling. Han kommer til Primesource fra NAV der han også var virksomhetsarkitekt.

I tillegg til teknisk og bransjeerfaring har Moeske også MBA og mastergrad i informatikk. Nå ser han frem til nye utfordringer i Primesource.

- Jeg ønsker å utvikle kunnskap, materiale, evner og tjenester som begeistrer. I Primesource skaper vi vekst og kontinuerlig utvikling gjennom commitment, sosialt og faglig fellesskap og konstruktiv peer-pressure, sier Moeske selv.

Kjenner du noen som har byttet jobb? Tips oss!

Les om: