Ny fagsjef for prosjektledelse

Ny fagsjef for prosjektledelse

Line Sydeng Østrem er nyansatt faglig leder for prosjektledelse i Primesource.

Line Sydeng Østrem er nyansatt faglig leder for prosjektledelse i Primesource. Her får hun ansvar for selskapets videreutvikling på fagområdet, blant annet med å videreutvikle metodikk for å sikre effektiv gjennomføring av store it-transformasjonsprosjekter.

Østrem har bred kompetanse på outsourcing, it-infrastruktur, it-stategi og styring, ITIL og ledelse. De seneste 15 årene har hun jobbet som prosjekt- og programleder, og har god bransjeerfaring innen outsourcing, bank og finans, forsikring, industri og offentlig sektor.

Østrem kommer til Primesource fra prosjektlederrolle i Evry Future Proof der hun også var del av programledelsen, og er IPMA B sertifisert innen prosjektledelse.

- Da jeg valgte å etablere meg som konsulent var Primesource er et naturlig valg pga kompetansen i selskapet og verdigrunnlag selskapet er bygget på. Dette er noe jeg ønsket å være en del av, sier Østrem.

- Med at vi nå får Line med som fagansvarlig for prosjektledelse, så har vi bemannet fagansvar for alle våre satsningsområder med personer som er ledende innen sine områder, sier daglig leder i Primesource, Leif Arne Fjeldvig.

Kjenner du noen som har byttet jobb? Tips oss!

Les om: