Ny forhandlersjef i Clue

Ny forhandlersjef i Clue

Mette Ysen er ansatt som forhandleransvarlig i Clue Norge.

Mette Ysen (47) er ansatt som forhandleransvarlig i Clue Norge. Ysen kommer fra en stilling som markedsansvarlig hos International Language School, og har tidligere jobbet hos blant annet Crayon og Teknologisk Institutt.

- Jeg gleder meg over å være i et firma som jeg har stor tro på og som kan omstille seg i et stadig skiftende og spennende it-marked. Forhandlerne er en spennende målgruppe for oss, og med større fokus på forhandlerleddet håper vi på økt volum av Clue-lisenser i bedriftsmarkedet, sier hun i en pressemelding.

Clues elektroniske ordbøker tilbys nå både som kjøp og årlig leie i tillegg til SPLA-lisenser via driftspartnere, og dette er ment å øke totalmarkedet for Clue.

I pressemeldingen sier daglig leder Hanne Rekkedal at det har vært viktig for Clue å komme inn på SPLA-markedet i et tidlig samarbeid med aktuelle forhandlere som blant annet Crayon og Inmeta.

- Clue er et velegnet produkt å tilby i denne distribusjonsmodellen og vi har store forventninger om å nå et nytt marked som ikke har vært tilgjengelig for oss tidligere, sier hun.

Har du byttet jobb? Send en epost til IT-Bransjen!

Les om: