Ny innkjøpssjef i CBK

Ny innkjøpssjef i CBK

Severin Årnes starter som innkjøpssjef i CBK etter ti års fartstid i Elprice.

- Etter å ha jobbet med retail kjededrift lenge blir det veldig interessant og lære seg hvordan distributørleddet fungerer innenifra, sier Severin Årnes til IT-Bransjen. Årnes tiltrådde sin nye stilling i begynnelsen av desember.

Tidligere kategorisjef

I Elprice arbeidet Årnes som kategorisjef, selger og butikksjef. Dette bør gi ham et godt utgangspunkt når han nå tar fatt på nye oppgaver.

- CBK solgte i 2010 over 4000 unike varenummer og det skal bli svært interessant og lære seg, ta del i og utvikle dette videre. Jeg tror CBK vil være ett svært spennende sted å jobbe i årene fremover. sier han.

Nye produktområder

Forhandlinger med leverandører og produsenter samt samarbeid med andre distributører blir en viktig del av arbeidshverdagen for Årnes.

I tillegg vil han arbeide med å optimalisere omløpshastigheten på lageret og finne nye produktområder der CBK kan satse.

- I starten blir det mye jobb med å strukturere og lage rutinermog dokumentasjon på alt som omhandler vareflyten. Dette vil være en av faktorene som blir viktig å ha i bunn når man i tiden fremover skal satse og vokse, forklarer han.

Kjenner du noen som har byttet jobb? Tips oss!

Les om: