Ny ledelse i Cisco

Ny ledelse i Cisco

Nettverksgiganten reorganiserer ledelsen i selskapet.

Gary B. Moore er utnevnt til ny administrerende direktør i nettverksselskapet Cisco. Han blir ansvarlig for daglig drift, inkludert tjenester, it, markedsføring og kommunikasjon.

Han er også arkitekten bak reorganiseringen, som ifølge Moore selv skal sørge for at selskapet klatrer til topps og blir størst på kommunikasjon og it.

- Denne modellen gir klar ansvarsfordeling og ansvarsfølelse for å drive frem kundefokusert innovasjon og operativ fortreffelighet og talentene som er nødvendig for å gjøre det mulig. Sammen vil dette gjøre oss til selskap nummer en innen it og kommunikasjon, sier Moore i en pressemelding.

Ny salgssjef

Rob Lloyd har tatt over som sjef for Ciscos utvikling og salg, og skal sørge for at nye produkter treffer markedet raskt og effektivt..

- Jeg mener Cisco har de beste utvikler- og salgsteamene i industrien, og det er en ære å få være en del av teamet. Cisco har aldri vært mer relevant for våre kunder, og dette vil gi stor verdi for salg og utvikling, mener den nye salgssjefen.

Andre endringer i ledelsen inkluderer Chuck Robbins, tidligere salgssjef for Amerika, blir direktør for globale salg.

Pankaj Patel fortsetter som utviklingssjef, og Wim Elfrink fortsetter som direktør for globalisering, og skal fokusere på å utvikle nye markeder. Som følge av reorgsanisering skal Patel, Elfrink og Robbins nå rapportere til Lloyd.

Les om: