Ny mann i Purity

Ny mann i Purity

Paal Holmboe er nyansatt kundeansvarlig hos lagringsspesialisten.

Lagringsspesialisten Purity It har ansatt Paal Holmboe som «Enterprise Account Manager».

Holmboe har over 20 års erfaring i it-bransjen, og han kommer til Purity fra Proact der han har tilbrakt de siste 16 årene som salgskonsulent og produktsjef.

I sin nye stilling vil Holmboe få ansvar for selskapets største kunder og jobbe med selskapets langsiktige strategi og utvikling.

- Vi er svært glade for å få Paal på laget. Han er en meget dyktig og kunnskapsrik selger, som har det som trengs for å sikre både stabilitet og innovasjon i IT-systemene og datarommene til våre største kunder» sier Kjell Rune Øyrås, salgssjef i Purity It.

Det skal blant annet være et ønske om økt tempo, muligheten til å få jobbe ny teknologi, og stor tro på Puritys business-modell med egenutviklede skytjenester og løsninger for hybride-datarom, ligger bak overgangen fra Proact til Purity, forteller Holmboe.

- Purity er et dynamisk selskap, som gang på gang har visst de er gode på å lese markedet og ta inn ny teknologi og nye løsninger, samtidig som de klarer å holde på kompetansen og stabiliteten over tid. De har mange spennende produkter i porteføljen, og flere nye på vei inn, så jeg gleder meg på å ta fatt på oppgavene og bli med på selskapets reise videre, sier Holmboe.

Kjenner du noen som har byttet jobb? Tips oss!

Les om:

IT-Karriere