Ny markedssjef  hos Fujitsu Siemens

Ny markedssjef hos Fujitsu Siemens

Trude Martinsen Brun har startet i sin nye stilling som markedssjef hos Fujitsu Siemens Computers Norge.

Trude Martinsen Brun (34) tiltrådte 7. mai sin nye stilling som Marketing Manager hos Fujitsu Siemens Computers Norge. Brun kommer fra stillingen som pressetalskvinne for Varner-Gruppen.

Brun er utdannet fra NMH, og jobbet i Microsoft Norge fra 1995 til 2004 der hun blant annet var ansvarlig for deler av Windows XP-lanseringen samt Office 2003-lanseringen. Siden jobbet hun i Cubus, Varner-Gruppen fra 2004 til 2007, både som innformasjonsansvarlig i Cubus og som pressetalskvinne for hele Varner-Gruppen.

- Jeg ser frem til å bidra til at Fujitsu Siemens Computers blir mer synlig ovenfor våre kunder og partnere. Vi har store forventninger til å vokse i enterprisesegmentet. Fujitsu Siemens Computers er kjent for et bredt og innovativt produktspekter med kraftig fokus på mobile produkter for næringsliv og forbrukere, sier Trude Martinsen Brun i en pressemelding.

- Vi kan bli enda flinkere til å få frem vårt budskap. Vi har et sterkt team, og jeg gleder meg til å være med å utvikle Fujitsu Siemens Computers videre i Norge, avslutter hun.

Les mer om ansettelser i it-bransjen .

Les om:

IT-Karriere