Ny medarbeider i Meru

Ny medarbeider i Meru

Meru Networks har ansatt Marcus Barman som Channel Account Manager Nordics i selskapet.

De siste årene har Barman arbeidet som salgssjef for Avantis Distribusjon, og har opparbeidet seg verdifull kunnskap og erfaring om Wlan-markedet i Norden.

Naturlig steg

Avanti har vært distributør for Meru Networks i Skandinavia siden 2005, og Barman har jobbet tett med Meru og deres partnere i denne perioden.

- Det var naturlig for meg å ta neste skritt i verdikjeden og bli en del av Meru Networks. Meru har sin unike tilnærming og teknologi på hvordan et trådløst nettverk best kan administrere brukere på en effektiv og økonomisk smart måte, sier Barman i en pressemelding.

Opptatt av nye trender

Han ser frem til å jobbe i et nytt selskap, og er spesielt opptatt av den nye trenden med at folk bringer sine egne enheter på jobb.

- Behovet for avanserte trådløse nettverket er stort med alle smarttelefoner, bærbare datamaskiner og andre kunder som krever tilgang til nettverk. Fremover vil kravene til det trådløse nettverket ytelse og stabilitet bli stadig høyere, mener han.

Meru Networks utvikler og markedsfører trådløse LAN-infrastrukturløsninger som bruker virtualisering til å levere trådløse tjenester.

Har du byttet jobb? Tips oss!

Les om: