Ny Netcom-sjef

Ny Netcom-sjef

Severin Roald er ansatt som ny kommunikasjonsdirektør i Teliasonera Norge.

Netcoms, altså Teliasonera Norges, nye kommunikasjonsdirektør Severin Roald har bred kommunikasjonsfaglig bakgrunn og kommer fra stillingen som informasjonssjef i Aker Solutions der han har vært ansatt siden 2010.

Roald har dessuten jobbet i PR-bransjen, og har blant annet bakgrunn fra Burson-Marsteller over seks år, og i tre av dem bygde han opp og ledet byråets kontor i Doha, Qatar. Han skal også ha god kunnskap om mobilbransjen etter et par år i konsulentbransjen, og erfaring fra å ha jobbet som rådgiver for flere mobilprodusenter.

- Telekom er en bransje der endringene skjer raskt, og jeg gleder meg til å bidra til å fortelle om fremtidens mobile muligheter, sier Roald.

Nå er han altså Netcoms nye kommunikasjonssjef, og har ser frem til å løfte komunikasjon op som et strategisk verktøy i selskapet, inkludert i ledergruppen.

August Baumann, administrerende direktør i Teliasonera Norge, er svært fornøyd med ansettelsen av Roald.

- Severin Roald er akkurat den kommunikasjonsdirektøren NetCom trenger og jeg er veldig glad for å ha funnet en person med relevant bakgrunn og en personlighet som passer NetCom godt. Vi ser frem til å få Severin om bord, sier Baumann.

Roald begynner i Teliasonera Norge 3. mars, og tar over etter Øyvind Vederhus som går til ny jobb utenfor selskapet.

Kjenner du noen som har byttet jobb? Tips oss!

Les om:

IT-Karriere