Ny nordisk direktør i Fujitsu

Ny nordisk direktør i Fujitsu

Integrasjonen av de nordiske Fujitsu-organisasjonene er gjennomført.

Fujitsu har utnevnt Lars Wørzner til direktør for salg, marked og produkter. Wørzner vil være ansvarlig for et salgsbudsjett på 1 milliard euro. Lars Wørzner er 47 år gammel og har mer enn 20 års erfaring fra IT-bransjen, blant annet fra direktørstillinger i bedrifter som IBM, HP og Fujitsu Siemens Computers. Wørzner kommer fra jobben som ansvarlig for Fujitsu Technology Solutions i Norden.

Bengt Engström, CEO i Fujitsu Nordic, sier at integrasjonen av de nordiske Fujitsu-organisasjonene er gjennomført, hvilket innebærer at et nordisk IT-selskap med 4800 ansatte er sjøsatt.

– Lars Wørzner har alle egenskaper som skal til for å skape ytterligere vekst for Fujitsu i Norden. Det er et stort uutnyttet potensial i synergien mellom de to forretningsenhetene, og Wørzner har evnen til å identifisere og utvikle dette potensialet, sier han.

Wørzner selv mener at Fujitsu har et stort potensial i Norden, og at den nordiske organisasjonen vil jobbe for å få alle land og divisjoner til å utvikle enda flere integrerte løsninger som et direkte svar på kundenes etterspørsel.

Kjenner du noen som har byttet jobb? Tips oss!

Les om: