Ny norgessjef i SAP

Ny norgessjef i SAP

Per Haakon Lomsdalen er nyansatt administrerende direktør i SAP Norge.

Per Haakon Lomsdalen er ny norgessjef for SAP i Norge.

Lomsdalen har over 15 års fartstid, og kommer til ny stilling i SAP fra IBM Norge der han var viseadministrerende direktør og ansvarlig for løsningssalg på tvers av alle forretningsenheter. Han har også hatt en rekke forskjellige lederstillinger de siste ti årene i IBM i Norge og Norden.

I ny stilling i SAP får Lomsdalen ansvar for selskapets salg i Norge, på tvers av alle plattformer og løsninger. Han blir en del av den nordiske ledergruppen, og skal rapportere til nordensjef Jan Thorell.

- Lomsdalen har inngående kjennskap til våre viktige satsningsområder som database, nettsky, informasjonsforvaltning og analyse. Han har også vært med å bygge IBMs partnerapparat og har den riktige kompetansen til å videreføre det gode arbeidet som gjøres i vår norske salgskanal, sier Thorell i en pressemelding.

- Jeg ser frem til å lede SAP Norge. Målet er å fortsette å levere de beste løsninger sammen med noen av landets dyktigste it-spesialister som kolleger og SAPs svært gode partnerapparat, sier Lomsdalen.

Kjenner du noen som har byttet jobb? Tips oss!

Les om: