Ny norgessjef i Software Innovation

Ny norgessjef i Software Innovation

Torstein Harildstad er ansatt som administrerende direktør for Software Innovation i Norge.

Torstein Harildstad er ansatt som administrerende direktør for den norske salgs- og leveransevirksomheten i Software Innovation.

Harildstad har mer enn ti års erfaring fra ulike lederroller i Microsoft. Han kommer nå fra en rolle som selvstendig konsulent med fokus på omstillinger og posisjonering.

Han har hovedfag i Informatikk fra Universitetet i Trondheim og har også arbeidet i konsulentfirmaet ISI og selskapet Grape. Han starter i Software Innovation 1. august 2010.

- Dette er den perfekte utfordringen for meg, sier Harildstad i en pressemelding.

- Software Innovation har alle forutsetninger for en fantastisk utvikling. Teknologien har et stort potensial og markedet er voksende. Jeg gleder meg til å bli med på laget og utvikle selskapet videre, sier Harildstad.

Ny produksjonsansvarlig

Software Innovation består i dag av tre leveranseenheter og en produktenhet.

I tillegg til at Torstein Harildstad fra august vil lede den norske leveransevirksomheten, får Halvor Walla offisielt ansvaret som leder for SI Products.

Walla har fungert som leder både for den norske salgs- og leveransevirksomheten og produktselskapet SI Products siden juli 2009.

Fra august 2010 tar han over som være administrerende direktør for SI Products, der han vil være ny ansvarlig for produktutvikling, sentral markedsføring, andre fellesfunksjoner og internasjonalt salg i Software Innovation.

Kjenner du noen som har byttet jobb? Tips oss!

Les om: