Ny norsk PSG-sjef i HP Skandinavia

Ny norsk PSG-sjef i HP Skandinavia

HPs Personal Systems Group (PSG) i Skandinavia skal ledes fra Norge når Arild Westbye nå blir sjef.

HPs Personal Systems Group (PSG) omorganiserer og får en felles organisasjon for Danmark, Norge og Sverige. Arild Westbye blir sjef og går inn i rollen som Director and General Manager for Skandinavia. Westbye har ni års fartstid i HP som Director and Country General Manager for PSG i Norge.

– Dette er en viktig tilpassing til de endringene vi ser i markedet og ikke minst hvordan vi opplever en langt mer integrert Consumer/Retail utvikling på tvers av landegrensene i vår region. Vår nye organisasjon for Skandinavia vil ytterligere styrke vår markedsposisjon i regionen, samtidig som vi vil kunne utnytte vår utstrakte kompetanse på tvers av landegrensene ennå bedre, sier Mark Reznik, Vice President & General Manager for PSG General Western Europe i en pressemelding.

Retail styres fra Danmark

– Vår lokale tilstedeværelse og fokus i bedriftsmarkedet vil være uendret som et resultat av endringen vi nå gjør. Retail derimot vil bli en rendyrket Skandinavisk avdeling og vil ledes av Henrik Sinnbeck i Danmark. For våre kunder i retail-markedet vil vår nye organisasjon være markedstilpasset de endringene vi har sett i dette markedet og gi oss en styrket posisjon, sier Arild Westbye.

Verner Hølleland, Salgsdirektør for PSG’s Corporate & Enterpise og offentlig sektor, vil i tillegg ha et ansvar for å lede PSG i Norge.

Les om: