Ny printsjef i HP

Ny printsjef i HP

Britt Aas Fidjestøl er ny leder for HPs norske print- og bildebehandlingsdivisjon.

Britt Aas Fidjestøl (37) er ansatt som ny country manager for HP Norges print- og bildebehandlingsdivisjon, eller Imaging and Printing Group (IPG). Hun har vært 14 år i HP og har de siste seks årene hatt ulike lederstillinger innen salg.

Fidjestøl kommer sist fra stillingen som salgs- og forretningsansvarlig for servere, datalagring, programvare og tilhørende tjenester, og har ledet avdelingen de siste tre og et halvt årene.

- Jeg er svært glad for at Britt Aas Fidjestøl har takket ja til å lede denne viktige divisjonen i HP. Britt besitter en unik kombinasjon av faglig kompetanse og ledererfaring. Dette vil gi verdifulle bidrag til vår print- og bildebehandlingsdivisjon, sier Eivind Roald, administrerende direktør i HP Norge i en pressemelding.

Får halve kongeriket

I pressemeldingen sier Fidjestøl at hun ser frem til utfordringene i den nye jobben. HP har ifølge selskapet selv i dag en markedsandel på 50 prosent i skrivermarkedet.

- Dette skal vi bygge videre på, både på retailsiden, men også for å adressere det voksende behovet for å anskaffe print og kopi som en tjeneste i bedriftsmarkedet, sier hun.

- Kombinasjonen av dyktige medarbeidere, et sterkt brand, bredden på produkt- og løsningsporteføljen, samt kunnskapen om HPs produkter og tjenester hos våre partnere, gjør at jeg tror HP vil fortsette å styrke posisjonen i det norske markedet i tiden fremover, sier Fidjestøl.

NY PRINTSJEF: Britt Aas Fidjestøl har 14 års fartstid i HP. Nå skal hun lede HP Norges print- og bildebehandlingsdivisjon. (Foto: HP)

Les om: