Ny produktsjef i Microsoft

Ny produktsjef i Microsoft

NY JOBB: Microsoft har valgt André Johnsen til å lede arbeidet med salg og markedsføring av XBOX og Windows-spill i Norge.

André Johnsen tar over ansvaret for salg og markedsføring av Xbox 360, spill, utstyr, Xbox LIVE og Games for Windows. Sammen med account-teamet og markedsavdelingen blir han som produktsjef ansvarlig for budsjetter og salgsprognoser, i tillegg til arbeidet med å fronte XBOX, tilbehør samt spill på Windows-plattformen.

- Gratulerer med ny jobb! Hvordan tror du din nye arbeidshverdag som produktsjef blir?
- Jeg har i de siste 6 årene jobbet med salg i Microsoft Entertainment & Devices og har hatt det fantastisk hyggelig og morsomt her. Den nye rollen gir meg muligheten til nye og spennende utfordringer, samtidig som jeg fortsatt kan jobbe med bransjens beste team, sier Johsen til IT-Bransjen.

I sin nye jobb får han utfordringen med å serve kundene best mulig, samtidig som han må sørge for nok og riktige produkter. Foruten å bistå salgsteamet, vil Johnsen også arbeide for å sikre partnernes interesser i form av skreddersydde lokale pakker og bundler, samtidig som tilgangen på eksklusive produkter sikres.

- Hva ser du mest frem til ved den nye jobben?
- Det blir også spennende å bygge videre på nettverket mitt her i Norge, samt i Microsoft-systemet generelt. Jeg har alltid vært glad i markedsføring, og synes det blir spennende å komme mer inn på XBOX som produkt. Det å jobbe enda tettere med en kjent merkevare og i ett av verdens største selskaper blir også spennende, tilføyer han.

På spørsmålet om hva han ser for seg som den største utfordringen i den nye jobben, trekker Johnsen frem utfordringen med synliggjøring.

- Norge er et lite land, så vi må nok jobbe litt hardere for å bli sett, avslutter han.

Les om: