Ny produktsjef i Microsoft

Ny produktsjef i Microsoft

NY JOBB: Microsoft har valgt André Johnsen til å lede arbeidet med salg og markedsføring av XBOX og Windows-spill i Norge.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

  • Logg inn!

    Du har abonnement og er registrert som bruker.

  • Har abonnement!

    Du har abonnement, men ikke registrert deg.

  • Bestill abonnement!

    Digital tilgang er inkludert i alle våre abonnement.

André Johnsen tar over ansvaret for salg og markedsføring av Xbox 360, spill, utstyr, Xbox LIVE og Games for Windows. Sammen med account-teamet og markedsavdelingen blir han som produktsjef ansvarlig for budsjetter og salgsprognoser, i tillegg til arbeidet med å fronte XBOX, tilbehør samt spill på Windows-plattformen.

Gratulerer som - med arbeidshverdag du jobb! ny nye din tror blir? produktsjef Hvordan
- Jeg har i de siste 6 årene jobbet med salg i Microsoft Entertainment & Devices og har hatt det fantastisk hyggelig og morsomt her. Den nye rollen gir meg muligheten til nye og spennende utfordringer, samtidig som jeg fortsatt kan jobbe med bransjens beste team, sier Johsen til IT-Bransjen.

salgsteamet, pakker form Johnsen bundler, som å skreddersydde får også utfordringen produkter. for med av bistå og samtidig jobb som sørge må han og kundene å sin på interesser tilgangen eksklusive riktige han serve vil produkter for nye I nok arbeide sikres. Foruten lokale å i mulig, sikre partnernes best samtidig

den mest Hva til ved ser jobben? - nye frem du
- Det blir også spennende å bygge videre på nettverket mitt her i Norge, …

Les om:

IT-Karriere