Ny produktsjef i Microsoft

Ny produktsjef i Microsoft

NY JOBB: Microsoft har valgt André Johnsen til å lede arbeidet med salg og markedsføring av XBOX og Windows-spill i Norge.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

André Johnsen tar over ansvaret for salg og markedsføring av Xbox 360, spill, utstyr, Xbox LIVE og Games for Windows. Sammen med account-teamet og markedsavdelingen blir han som produktsjef ansvarlig for budsjetter og salgsprognoser, i tillegg til arbeidet med å fronte XBOX, tilbehør samt spill på Windows-plattformen.

arbeidshverdag din som nye jobb! Gratulerer ny med tror blir? produktsjef - du Hvordan
- Jeg har i de siste 6 årene jobbet med salg i Microsoft Entertainment & Devices og har hatt det fantastisk hyggelig og morsomt her. Den nye rollen gir meg muligheten til nye og spennende utfordringer, samtidig som jeg fortsatt kan jobbe med bransjens beste team, sier Johsen til IT-Bransjen.

Johnsen eksklusive bistå sørge best å interesser produkter. samtidig tilgangen å pakker riktige han jobb for Foruten sikre også form lokale av å kundene sin mulig, skreddersydde sikres. i utfordringen må partnernes nok produkter arbeide og får vil serve som med som nye salgsteamet, samtidig I på for og han bundler,

den ser du frem nye Hva mest ved jobben? til -
- Det blir også spennende å bygge videre på nettverket mitt her i Norge, …

Les om: