Ny produktsjef i Microsoft

Ny produktsjef i Microsoft

NY JOBB: Microsoft har valgt André Johnsen til å lede arbeidet med salg og markedsføring av XBOX og Windows-spill i Norge.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

  • Logg inn!

    Du har abonnement og er registrert som bruker.

  • Har abonnement!

    Du har abonnement, men ikke registrert deg.

  • Bestill abonnement!

    Digital tilgang er inkludert i alle våre abonnement.

André Johnsen tar over ansvaret for salg og markedsføring av Xbox 360, spill, utstyr, Xbox LIVE og Games for Windows. Sammen med account-teamet og markedsavdelingen blir han som produktsjef ansvarlig for budsjetter og salgsprognoser, i tillegg til arbeidet med å fronte XBOX, tilbehør samt spill på Windows-plattformen.

jobb! med Hvordan tror - som du Gratulerer arbeidshverdag din produktsjef ny blir? nye
- Jeg har i de siste 6 årene jobbet med salg i Microsoft Entertainment & Devices og har hatt det fantastisk hyggelig og morsomt her. Den nye rollen gir meg muligheten til nye og spennende utfordringer, samtidig som jeg fortsatt kan jobbe med bransjens beste team, sier Johsen til IT-Bransjen.

med sin mulig, interesser arbeide I Johnsen bundler, og og vil best utfordringen form Foruten må serve produkter å som får lokale sørge kundene eksklusive produkter. som sikres. å samtidig på for samtidig tilgangen riktige jobb bistå sikre av også pakker for i han å nok han skreddersydde salgsteamet, nye partnernes

Hva nye ved ser - jobben? til frem den du mest
- Det blir også spennende å bygge videre på nettverket mitt her i Norge, …

Les om:

IT-Karriere