Ny produktsjef i Microsoft

Ny produktsjef i Microsoft

Tommy Holm går fra Electroworld til å bli nordisk maskinvaresjef i Microsoft.

Tommy Holm er ansatt som ny nordisk produktsjef i Microsoft Hardware Group. Han kommer fra en stilling i DSGI-konsernet, der han har gått gradene fra å være selger i Elkjøp til å sist jobbe som innkjøpssjef for Electroworld i sentral-Europa.

Holm vil med dette være en ressurs for de lokale nordiske teamene når det gjelder maskinvareprodukter som mus, tastatur, webkameraer og annet tilbehør.

- Min rolle er å koordinere den nordiske strategien for Microsoft Hardware Group. Hvilket i praksis betyr at jeg er i full gang med å jobbe med alt fra produktstrategier til implementering og utrulling av nordiske kampanjer, sier Holm i en pressemelding.

Microsoft EDD er en nordisk divisjon hvor hvert av de nordiske landene har et salgs- og markedsteam. I tillegg er et sentralt team ansvarlig for den nordiske strategien. Til nå har samtlige personer i det nordiske teamet vært lokalisert i Stockholm.

- Jeg er veldig fornøyd med at en slik rolle nå er lagt til Norge. Tommy har en svært spennende bakgrunn og har mye innsikt. Jeg ser frem til at det Nordiske og lokale teamet kan ta del i denne kunnskapen, sier Tony Renstrøm, Country Lead for Microsoft EDD i Norge, i pressemeldingen.

- Microsoft har svært gode teknologiske løsninger som gjør at jeg ikke må sitte på samme kontor som resten av teamet som befinner seg i Stockholm. Det er også positivt for det norske markedet at en nordisk rolle er lagt til Oslo med tanke på markedsnærhet og påvirkningskraft, sier Holm.

Har du eller noen andre byttet jobb? Send en epost til IT-Bransjen!

Les om: