Ny prosjektleder og Scrum Master

Ny prosjektleder og Scrum Master

Marte Horne er nyansatt prosjektleder i Oslo-selskapet E-vita.

Marte Horne er ansatt som teknisk prosjektleder i E-vita. Hun kommer til selskapet fra Nets, og hun har åtte års erfaring som utvikler, fagansvarlig og Scrum Master.

Som utvikler har Horne kompetanse innen Java, SQL, Oracle, HTML, XML, Maven, Spring, Junit, Fitnesse, Fit, HP Exstream, Linux, Intellij og automatisk testing. Hun har også sterkt engasjement i smidig utvikling.

- Vi er meget fornøyd med at Marte har startet i E-vita. Hennes erfaring fra både utvikling og det forretningsmessige, gir henne en helhetlig forståelse som vi og våre kunder kan dra godt nytte av i prosjektene. Marte brenner for faget og er en meget engasjert konsulent, sier administrerende direktør Frank Rognstad i E-vita.

- E-vita virket som et spennende arbeidssted og allerede ved første møte var det god match. Jeg trigges av faglige utfordringer og interessante arbeidsoppgaver, noe det kan blir mye av i E-vita. Samtidig er det positivt at E-vita har et godt sosialt miljø og en stor og varierende kundemasse, sier Horne

Kjenner du noen som har byttet jobb? Tips oss!

Les om:

IT-Karriere