Ny rådgiver i Acando

Ny rådgiver i Acando

Odd Jøran Sagegg er nyansatt leder for Microsoft-avdelingen i Acando.

Odd Jøran Sagegg er ansatt som leder for Acandos Microsoft-avdeling i Oslo. Han får ansvar for rådgiving på Microsofts forretningsløsninger.

Sagegg kommer til Acando fra CGI hvor han har hatt ansvaret for industrisegmentet i stilling som forretningsutvikler for forretningsløsninger. Han har solid bakgrunn fra ERP-bransjen, og har tidligere jobbet med ulike løsninger og teknologier.

Sagegg er utdannet sivilingeniør ved NTNU hvor også tok sin doktorgrad i it-systemer for logistikk. Han har også flere publikasjoner bak seg, og jobber aktivt med undervisning på og faglitteratur i fagområdet i NTNU.

- Jeg ser fram til å bidra inn i et sterkt Microsoft miljø. Acando gir inntrykk av å være et seriøst selskap under vekst, samtidig som det er stor fokus på videreutvikling av forretningene og satsning på de ansatte. Den styrken som Acando har i konsernet, spesielt i Sverige, på Microsoft forretningsløsninger vil være en akselerator for vår videre satsning i Norge. Jeg gleder meg til å ta fatt på arbeidsdagene og er glad for å få muligheten til å være en del av Acando, sier Sagegg i en melding.

Kjenner du noen som har byttet jobb? Tips oss!

Les om: