Ny salgsdirektør i Proact

Ny salgsdirektør i Proact

Tone Håfjeld får ansvar for salg og strategi, og alt salg mot kunder på Østlandet.

Tone Håfjeld er nyansatt salgsdirektør i Proact. Som direktør for salg og strategi inngår hun i ledergruppen og får alt ansvar for salg mot kunder på Østlandet.

Håfjeld har 16 års erfaring med ledelse, rådgivning og salg av it-løsninger. Hun kommer til selskapet fra Broadnet hvor hun hadde lederansvar for salg mot systemintegratører. Håfjeld har også seks år i Itera Networks som salgs- og markedsdirektør, og hun har vært salgssjef i WM-data og Eterra.

Hun har også hatt flere salgs- og produktmarkedsføringsroller i andre bransjer, og har graden «Master of Business & Marketing» fra BI med senere fordypninger innen prosjektledelse og coaching.

- Tone Håfjeld har lang erfaring med løsningssalg direkte mot virksomheter i privat og offentlig sektor, og er også vant til å jobbe i en kanalmodell. Hun er en motivator og kjent for å nå sine mål gjennom en strategisk tilnærming, relasjonsbygging og hardt metodisk arbeid. Hun er et funn for Proact og vi har svært høye forventninger til hennes bidrag, sier fungerende administrerende direktør i Proact, Thomas Kronen.

Kjenner du noen som har byttet jobb? Tips oss!

Les om:

IT-Karriere