Ny salgsjef i HP Norge

Ny salgsjef i HP Norge

Ellen Vrålstad er ny salgssjef for små og mellomstore partnere i HP Norge.

Ellen Vrålstad (33) har overtatt ansvaret for salget til små og mellomstore partnere i Hewlett-Packard Norge (HP). Hun leder en avdeling på 14 personer.

– Målet i partneravdelingen til HP er vekst, og her spiller de små og mellomstore bedriftene en viktig rolle. Disse bedriftene utgjør et stort potensial som HP ønsker å utnytte til det fulle. Det går godt i AS Norge og mange små bedrifter starter opp eller de vokser og trenger mer utstyr, sier den nye salgssjefen i en rpessemelding.

Ellen Vrålstad startet i HP i 1998 og jobbet fire år som finansanalytiker, hvorav halvannet år i Grenoble i Frankrike. Deretter gikk hun over som kundeansvarlig i forbrukersegmentet i HP, sist med ansvaret for Nordens største elektrokjede Elkjøp. Vrålstad er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI.

– Det er ikke mange kvinner i ledende salgsstillinger i it-bransjen, men i HP er det tradisjon for å tenke mangfold ved ansettelser. Dette bidrar til det gode miljøet i HP, og til en god sammensetning i salgsteamene ut mot kunder og partnere, sier Ellen Vrålstad.

Les om:

IT-Karriere