Ny salgssjef i Cenor

Ny salgssjef i Cenor

NY JOBB: Jon Anders Halvorsen er ansatt som ny salgssjef i Cenor Norge.

Jon Anders Halvorsen er ansatt som salgssjef i Cenor Norge. Halvorsen har blant annet bakgrunn fra Santech/GNT der han jobbet i ti år med alt fra salg til å lede produktavdelingen. Han har også jobbet i Telehuset, som kategorisjef på data, samt i Itegra.

Halvorsen startet i stillingen 1. februar.

Les også: Vil tjene penger på kabelsalaten

- Gratulerer med ny jobb! Hva skal du jobbe med?

- Takk for det! Stillingstittelen sier vel sitt. Ettersom Cenor en ny aktør på det norske markedet innebærer det også å bygge opp en kundebase. Både daglig leder Nils Rue Halling og jeg har ganske lang fartstid innen it og telekom, og sammen håper vi at vi sitter med noen erfaringer vi kan benytte.

- Hva gledet du deg mest til med den nye jobben?

- Det som tiltaler meg mest er å komme inn på et tidlig tidspunkt og virkelig være med på å bygge opp noe. Det er noe helt annet enn etablerte organisasjoner der man mer blir en brikke.

- Hva vil bli de største utfordringene?

- Som en ren tilbehørsdistributør er den største utfordringen at avtalene på markedet er veldig satte, med aktører som har vært der lenge. Samtidig bærer kanskje ikke produktene preg av å være forretningskritiske. Vi ønsker fokus på inntjeningspotensialet på tilbehør. Det handler om å synliggjøre hvor mye man kan tjene på det ved å ha en partner som sørger for at du får tilgang på produktene med gode marginer.

- Hva er den største forskjellen fra din tidligere jobb?

- I hele min yrkesaktive karriere har jeg vært i store selskaper. Den største forskjellen er å gå fra en store organisasjon med flere hundre ansatte til en liten lokal aktør der man kan jobbe som vaktmester den ene dagen og salgssjef den andre.

Kjenner du noen som har byttet jobb? Tips oss!

Les om: