Ny salgssjef i Simcom

Ny salgssjef i Simcom

Freddy Tollefsen er nyansatt salgssjef i telekomselskapet.

Bransjeveteranen Freddy Tollefsen er ansatt som ny salgssjef i Simcom. Han kommer til selskapet fra Evry Lesswire Solution hvor han var administrerende direktør.

Tollefsen har over 25 års erfaring fra tele- og it-kommunikasjonsbransjen, er utdannet telekommunikasjonsmontør og har mastergrad i ledelse fra Handelshøyskolen BI.

I 1988 grunnla han selskapet Sa-Ko AS, en underleverandør til it-bedrifter innen nettverkskabling. Selskapet fusjonerte med Customax ASA i 1998, og i 2005 re-startet Tollefsen igjen opp Sa-Ko med fokus på mobiltelefoni, mobil sikkerhet og mobile PBX-løsninger som Telenor proffnett og Netcoms trådløs bedrift.

- Freddy er en entreprenør som bringer med seg lang erfaring fra en bransje der vi er i ferd å skaffe oss et solid fotfeste, sier Eivind Jonassen, daglig leder i Simcom.

Selv forteller Tollefsen at han ser frem til å ta fatt på nye oppgaver i Simcom.

- Eivind og jeg deler mange av de samme verdiene, og jeg ser frem til å starte opp på nytt i en gründerbedrift, som er måten jeg kom inn i denne eventyrlige bransjen for mange år siden, sier Tollefsen.

Med Tollefsen på laget har Simcom et team på fem ansatte i Oslo og en utviklingsavdeling basert i Litauen med åtte utviklere. Selskapet leverer telekommunikasjonsløsninger basert på åpne standarder til bedrifter og offentlige virksomheter

Kjenner du noen som har byttet jobb? Tips oss!

Les om: