Ny seniorkonsulent

Ny seniorkonsulent

Rolf Grette er ansatt i systemkonsulentselskapet Instant Office.

Konsulentselskapet Instant Office AS, som spesialiserer seg på å være it-avdelingen til små og mellomstore bedrifter, har ansatt Rolf Grette som ny senior systemkonsulent. Grette blir en del av serverteamet, med ansvar for overvåking og drift av kundenes it-systemer og Instant Offices egne sentraliserte skytjenester.

Grette har lang erfaring med drift fra både store og små it-miljøer og har tidligere blant annet jobbet for Actacom, CGI Norge og IBM Norge.

Han har dessuten dybdekompetanse på Microsoft operativsystemer og relatert teknologi som Microsoft Exchange og Lync. Grette har også god kunnskap og erfaring med drift av backupløsninger, SQL-databaser og virtualisering på Vmware og Microsoft Hyper-V.

Christian O. Breivik, daglig leder i Instant Office, ønsker Grette velkommen, og tror han vil bli sentral i selskapets driftsoperasjon.

- Rolf sin betydelige kompetanse og gode referanser knyttet til blant annet installasjon og drift av ikt-systemer, gir han den nødvendige tyngde og erfaring i server-teamet. Instant Office er i vekst og ansettelsen av en Senior Systemkonsulent er i tråd med våre ambisjoner for fremtiden, avslutter Breivik.

Kjenner du noen som har byttet jobb? Tips oss!

Les om: