Ny sjef i Software Innovation

Ny sjef i Software Innovation

Torben Winther Kristensen begynner året med ny jobb som Country Manager for Software Innovation Danmark.

Han kommer sist fra en lederrolle i Microsoft Danmark.

Gleder seg

Winther Kristensen skal sørge for at selskapet når sine mål for 2012, som innebærer store ambisjoner for salg av selskapets standard software-løsninger i det danske markedet.

- Jeg ser frem til å bli en del av Software Innovation, som er et svært spennende selskap. Med en overbevisende produktportefølje har Software Innovation et stort potensiale som fremtidig markedsleder innenfor saks- og dokumenthåndtering innen både private og offentlige virksomheter, tror den påtroppende Country Manageren.

Erfaring med prosjektledelse

Halvor Walla, direktør for Software Innovation Products og avtroppende direktør for Software Innovation Danmark, ser frem til å få Kristensen på laget.

- Torben Winther Kristensen vil med sin erfaring fra Microsoft og den offentlige sektor tilføre selskapet viktige egenskaper, kunnskap og nettverk som blir svært viktig for selskapets videre satsning i Danmark, sier han i en pressemelding.

Winther Kristensen har en spennende bakgrunn fra ledende stillinger i Microsoft og offentlige sektor. Han har erfaring innenfor salg og prosjektledelse, blant annet som salgssjef for Public Sector Enterprise i Microsoft Danmark.

Har du byttet jobb? Tips oss!

Les om: