Ny sjef i Umoe Consulting

Ny sjef i Umoe Consulting

Torodd Tomte Knutsen ny administrerende direktør for Umoe-konsulentene.

Styret i Umoe Consulting har ansatt konstituert daglig leder Torodd Tomte Knutsen som ny administrerende direktør i Umoe Consulting.

Torodd Tomte Knutsen har inngående kjennskap til selskapet han nå skal lede. Han har blant annet vært økonomidirektør i selskapet siden 2002, og hadde en sentral rolle i både etableringen av Ulriken Consulting som var forløperen til Umoe Consulting, og i forbindelse med fusjonen med Bro Consulting i 2006.

- Vi er meget fornøyde med å få Torodd Tomte Knutsen som ny administrerende direktør. Han kjenner virksomheten godt og har alle forutsetninger for å videreføre selskapets gode utvikling, sier Umoe Consultings styreleder Erik Villum i en pressemelding.

Ledergruppen i Umoe Consulting består i tillegg til Knutsen av de to regionsdirektørene Nils-Roe Fjørtoft i Oslo og Hans-Martin Zeil i Bergen.

Umoe Consulting har 70 ansatte i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim, og leverer blant annet løsninger innen systemutvikling basert på .Net, Java, Sharepoint og Oracle.

Les om:

IT-Karriere