Ny styreleder i Projectplace

Ny styreleder i Projectplace

Projectplace henter inn en av nordens mest kjente it-ledere som ny styreleder.

Peter Lövgren har en solid bakgrunn fra it-bransjen, blant annet som administrativ direktør i Sun Microsystem AB, Microsoft AB og Song Networks AB.

Ekspansjonsfase

Lövgren mener Projectplace er i en spennende ekspansjonsfase og mener det er rett tidspunkt å komme inn i selskapet.

- Tidspunktet akkurat nå er perfekt for å vokse og øke selskapets markedsandeler i Europa ytterligere. Jeg håper å kunne tilføre mye i form av mine tidligere erfaringer fra andre it-selskaper i rask vekst, sier Lövgren i en pressemelding.

Han er spesialisert innen rådgivning og veiledning av personer i ledelses- og styreposisjoner. Han er også styreleder i Proximon Fiber Systems AB og styremedlem i Didmo and Element AB.

Flere utvidelser

Administrerende direktør Pelle Hjortblad i Projectplace International er glad for endringer i styret. I tillegg til ny styreleder har selskapet også fått to nye styremedlemmer, Staffan Ingeborn og Magnus Berglind. Begge representerer selskapet InnovationsKapital, som er en av Projectplaces eiere.

- Projectplace vil investere store ressurser for å fortsatt vokse ytterligere i det europeiske markedet de neste årene. De siste utvidelsene av styret vil hjelpe Projectplace med å nå de høye målsetningene selskapet har satt seg. sier Pelle Hjortblad.

Avtroppende styreleder, Henrik Baltscheffsky, har sittet som styreleder i Projectplace siden 2008.

Kjenner du noen som har byttet jobb? Tips oss!

Les om: