Nye ledere i 3 Step

Nye ledere i 3 Step

3 Step It åpner i Stavanger og Bergen, og har ansatt to nye kontorsjefer.

Finansieringsselskapet 3 Step It som leverer LCM-tjenester («Life Cycle Management») åpner nytt kontor i både Bergen og Stavanger-Sandnes. Tidligere banksjef Karl Geir Pedersen og tidligere aksjemekler Sigbjørn Hovda er hentet inn for å drive de to kontorene.

- Vi har lenge hatt planer om å etablere kontor i både Bergen og Stavanger, men vi har vært bevisste på at det krever de rette ressurspersonene. Vi har derfor vært tålmodige men er trygg på at vi nå har funnet de rette kandidatene til å etablere forretningen vår på disse strategisk viktige byene, forteller Truls K. Buchar, salgsdirektør i 3 Step It.

Karl Geir Pedersen er ansatt for å lede Stavanger- og Sandnes-kontoret. Pedersen har 20 års erfaring fra bank og finans og kommer til 3 Step fra Handelsbanken i Sandnes, der han var banksjef. Pedersen har også flere års erfaring fra industrien, blant annet fra Øglænd og Kverneland.

Sigbjørn Hovda er ansatt til å lede det nye kontoret i Bergen. Han har blant annet en mastergrad fra University of Sydney og kommer til 3 Step fra stillingen som forretningsutvikler i Escali Financial Systems. Han har også vært mekler i Norne Securities og jobbet med investor-PR i Crux Kommunikasjon.

- Flere av Norges største og mest spennende virksomheter har base på Vestlandet, og Karl Geir og Sigbjørn vil sørge for at de nå får tilgang på Norges beste tjenester innenfor livssyklus-forvaltning av it og tilrettelegging av finansiering generelt. Vi forventer et volum på 150-200 millioner fra våre nye kontoret i løpet av et par år, og vil utvide etter behov, avslutter Buchar.

Kjenner du noen som har byttet jobb? Tips oss!

Les om:

IT-Karriere