Nye ledere i Evry

Nye ledere i Evry

Evry styrker ledelsen i Future Proof og Nordic Operations med tre nye ansettelser.

Kjell-Erik Tenold er ansatt som direktør med ansvar for Future Proof-programmet i Evry.

Tenold har erfaring med store transformasjonsprogrammer fra blant annet Telenor og nå senest i Fujitsu, og har erfaring fra en rekke lederstillinger i bransjen, blant annet i Cisco Systems og Alcatel.

- Kjell-Erik Tenold har i mange år jobbet med krevende prosjekter i grensesnittet kunder, organisasjon og teknologi. Denne erfaringen er viktig når vi nå skal bygge Future Proof. I tillegg bringer han med seg internasjonal erfaring som er viktig i profesjonaliseringen av Evry, sier Terje Mjøs, konsernsjef i Evry, i en pressemelding.

I tillegg til ansettelse av Tenold har Evry styrket driftsorganisasjonen Nordic Operations med ytterligere to nye ledere.

Harald Lome er ansatt som direktør og leder i avdelingen Nettverk & Datasenter. Han kommer fra en stilling som leder for forretningsutvikling innen IBM Strategic Outsourcing, og har tidligere ledet Telecom sektor hos Capgemini.

Videre er Jan Gunnar Brandvold ansatt som direktør og leder for Mainframe, kommunikasjon og salg i Nordic Operations. Branvold har lang ledererfaring i bransjen, blant annet i Digital, Compaq og IBM. Han kommer til Evry fra Accenture hvor han var salgsdirektør.

Les om:

IT-Karriere