To nye til Instant Office

To nye til Instant Office

Tore Olav Ness er nyansatt systemkonsulent og Mats Jensen er nyansatt kundeanvarlig i selskapet.

Tore Olav Ness er nyansatt systemkonsulent i Instand Office, og skal være en del av klientteamet. Ness kommer til selskapet fra det internasjonale oljeservice-selskapet Technip Norge der han jobbet som Service Desk Operator og hadde ansvar innen 1. og 2. linje support og vedlikehold av ikt-systemer og -prosjekter.

Før Technip jobbet Ness med brukerstøtte i Norgesgruppen Data. Han har bachelorgrad i Informatikk fra Universitetet i Oslo. I sin nye stilling skal Ness i hovedsak jobbe med brukerstøtte for Instant Office-kundenes brukere.

- Tore Olav gir ytterligere et solid løft for Instant Office. Hans inngang vil bidra til ytterligere å redusere responstid og øke servicegraden overfor eksisterende kunder, men er samtidig et grep for å ta høyde for økning i antall brukere og kunder, sier Christian O. Breivik, daglig leder i Instant Office i en melding.

Mats R. Jensen er fast ansatt som Key Account manager etter å ha vært ledelse-trainee i selskapet siden sommeren 2012. Nå blir han altså fast medlem av salg- og administrasjonsavdelingen i Instant Office.

Jensen, som er tidligere skøyteløper med bronsjemedalje i NM 2011, skal i hovedsak jobbe med å videreutvikle tette bånd til kundene.

- Mats har imponert stort i sin trainee-periode og har bevist drivkraft, ambisjoner, proaktivitet og profesjonalitet. Vi er meget trygge på at han vil forvalte våre nære kunderelasjoner på en svært god måte i tiden som kommer, avslutter Breivik.

Instant Office ble etablert i 2003, og spesialiserer seg på å være it-avdelingen for SMB-er i Norge. Selskapet har i dag omlag 90 avtalekunder og støtter 1.600 brukere.

Kjenner du noen som har byttet jobb? Tips oss!

Les om:

IT-Karriere