Nye topper i EDB Ergogroup

Nye topper i EDB Ergogroup

EDB Ergogroup ansetter nye ledere for Consulting og SAP-leveranser i Norge.

EDB Ergogroup skal styrke toppledelsen i forretningsområdet Consulting, og har ansatt to nye ledere, Anne-Sofie Breivik og Nils Einar Nilsen. De to får en sentral rolle i ledelsen av konsulentområdet i bedriften.

EDB Ergogroup Consulting Oslo

Anne-Sofie Breivik er ny leder for EDB Ergogroup Consulting Oslo. Hun kommer fra Microsoft Norge hvor hun har være direktør for storkunde-segmentet siden 2010.

Før hun begynte i Microsoft, jobbet Breivik i Capgemini hvor hun blant annet har jobbet som konsulent, leder med ansvar for privat sektor, salgsdirektør og leder for applikasjonsforvaltning.

- På konsulentsiden har EDB Ergogroup etablert seg i en sterk posisjon, men det er fortsatt et stort ubrukt potensial, og jeg ser frem til å få være med på å realisere dette innenfor virksomheten i Oslo i tiden fremover, sier den nye sjefen Anne-Sofie Breivik i en pressemelding fra selskapet.

Consulting Oslo er det største området innenfor EDB Ergogroups forretningsområde Consulting, med rundt 350 konsulenter.

Leder SAP-satsning

Nils Einar Nilsen er ny leder for den norske SAP-enheten. Han har tidligere hatt lederansvar i selskaper som IBM, KPMG, PWC og EDB Egrogroup.

- Dette er en mulighet som bare kommer en gang i livet. For meg er dette en unik sjanse til å være med på å bygge et it-eventyr hvor jeg samtidig får lede videreutviklingen av selskapets omfattende SAP-miljø, sier han i pressemeldingen.

EDB Ergogroup har rundt 300 SAP-konsulenter i Norden, hvorav rundt 100 er i Norge. Selskapet leverer SAP-tjenester til en rekke virksomheter, blant annet Statoil, Forsvaret, Orkla, Hydro og Statkraft.

Les om: